Rólunk

A jelenlegi felállásban 2012-óta működünk . Családi vállalkozásnak indultunk, de hamar rájöttünk, hogy ütőképes, minden területen szakértő munkatársak nélkül, nem tudunk megfelelni a mai kor igényeinek. Kettő, az év minden napján nyitva tartó boltunk van a soroksári Temető soron, a Pesterzsébeti Temető főkapuja mellett. A koszorúsarok a kegyeleti vonalat képviseli , míg a Protea Virágbolt a dekor virágkötészetre szakosodott inkább. Üzleteinket hosszú nyitva tartásban működtetjük, (minden nap: 7-19 óráig), hisz sokan munka után esnek be hozzánk, hogy leadják rendelésüket vagy vigyenek valami szép készítményt az esti vacsorához vagy randevúra. Minden ünnepnapon is várjuk vásárlóinkat teljes nyitva tartásban.

Rövid időn belül kiderült, hogy szükséges cégünknek a webes megjelenés. Nem elég csak bemutatni a vállalkozást a neten, hanem lehetőséget kell adni a készítmények böngészésére és megrendelésére az otthonukból az embereknek. Ma már természetes, hogy a gép elé gyűlve válogatja össze a család, hogy milyen ballagási csokrokat rendeljenek.

Ha temetést kell szervezni a koszorúk rendelése szomorú feladat, de értékelik a vásárlóink, hogy a fájós lábú nagymamát nem kell végigcitálni a temetős virágos bódék között, hanem elég a számítógép elé leülni vele és több száz koszorúnkból kiválasztani és megrendelni biztonságosan, kényelmesen a neki tetsző készítményt.