Üzleteink

A XXIII. kerületben, Soroksár és Pesterzsébet határán a Temető soron két különböző üzletet üzemeltetünk.

A temető kapuban lévő Koszorúsarok virágüzletünk főleg a kegyeleti készítményekre szakosodott. Széles választékban kapható a hét minden napján élővirágos kész koszorú sírcsokor a kirakatról. Nagy mennyiségű friss vágott virág és csokros virág várja a temető látogatókat hétfőtől vasárnapig este 7-ig.. Folyamatosan dolgozunk a jelentős mennyiségű koszorúrendelésünk színvonalas elkészítésén. Budapest összes temetőjébe, és sok templomba is szállítunk temetésekre koszorúkat, ravataldíszeket. Egyre elterjedtebb, hogy külföldről vagy vidékről rendelnek koszorút olyan hozzátartozók, akik nem tudnak személyesen megjelenni a temetésen. Ezeket a megrendeléseket is lelkiismeretesen teljesítjük kiszállítással, fotó dokumentációval. A szezonális kínálatunkban megjelennek kaspós és cserepes kültéri növényeink. Az ültetési szezonban hatalmas választékban talál nálunk palántákat, kiültethető egynyári és évelő virágokat.

A temető sor 14-el szemben működik a Protea Virágüzletünk. Ez a bolt extra mennyiségű vágott virággal van feltöltve, hisz a rendeléseink egy jelentős részét is innen szolgáljuk ki. Itt inkább a dekor virágkötészet termékei jelennek meg, mint a modern virágcsokrok, virágtálak, bedíszített fiókok, dobozok. Ebben az üzletünkben a kegyeleti készítmények legkorszerűbb típusait készítjük tűzött technikával. Az úgy nevezet „oázisos” koszorúk, sírcsokrok , tűzött kegyeleti tálak, „amik a sírkőbarát készítmények”néven lettek ismertek és közkedveltek. Nem fogják össze a márványt vagy gránitot, nem hagynak rozsdafoltot, így bármelyik igényes sírra, ravatalra vagy templomba ajánlhatjuk. Egyre több esküvői megrendelésünk van, hiszen aki körülnéz nálunk láthatja, hogy belvárosi virág színvonal, modern kötészeti technika fogadja, külvárosi árakon. Ünnepkörökre is mindig nagy örömmel készülünk. Karácsonkor az adventi koszorúk, grincsek, asztaldíszek veszik át a főszerepet boltunkban. Húsvétkor a tavasz első virágaiból már megvásárolhatóak nálunk az összeültetések, ajtódíszek asztali kompozíciók. Anyák napja és a ballagás kiemelt ünnep, ekkor a virágcsokrok készülnek megszámlálhatatlan formában és stílusban.

Vállalkozásunk legújabb területe a rózsa doboz küldés. A Mysterious Roses Londoni cég partnereként elindítottuk virágküldő szolgálatunkat is. Ezek a speciális technikával készült rózsadobozok sokkal tovább megtartják frissen virágaikat, mint azok, amik a konkurenciánál készülnek. A Mysterious Roses virágdobozai a Protea Virágbolt üzletünkben is megvásárolhatóak, megrendelhetőek. Az angol eleganciát képviselő, magas minőségű rózsa dobozainkkal elkápráztathat bárkit az ismerősei közül. Küldjön akár kedvesének, feleségének, lányának vagy üzleti partnerének, Mysterious Roses virágboxot, biztosan nagy sikert fog aratni.